• Carstorage2

    Uw auto in opslag onder ideale omstandigheden

Veilige, verwarmde autostalling

Bent u bezitter van een oldtimer, youngtimer of andere auto en zoekt u een veilige, verwarmde en ge├»soleerde opslag voor uw kostbare bezit? Welkom bij Carstorage! In het centraal gelegen en snel bereikbare Woudenberg (Utr.) hebben wij een modern carhouse voor opslag van auto's. Meerdere maanden, een jaar of nog langer? Wij hebben ruimte en bieden flexibele mogelijkheden tegen scherpe tarieven. Ook voor expats die hun auto in Nederland willen aanhouden.

Extra service
Naast auto-opslag biedt Carstorage ook een extra verzorgingsprogramma aan.

Autocare: langdurige stilstaan kan tot problemen leiden. Carstorage biedt het verzorgingsprogramma Autocare aan. Van het op peil houden van de accu tot het regelmatig starten van de motor: uw auto blijft in conditie. Startklaar voor de momenten dat u ervan wilt genieten.

Uniek concept
Het carhouse van Carstorage is geboren uit een voorliefde voor speciale auto's. We zijn zelf liefhebbers van oldtimers en weten welke eisen er aan gecondtioneerde opslag worden gesteld. Ons automagazijn is zo ingericht dat u uw eigen box heeft. Onbevoegden hebben geen toegang tot uw auto en ons pand. Maak eens een afspraak voor een bezichtiging en ontdek hoe comfortabel uw auto gestald kan worden!

Dit biedt Carstorage

  • Oldtimerstalling
  • Youngtimerstalling
  • Verwarmd carhouse
  • Aanvullende services
  • Gunstige tarieven

We nodigen u uit voor een persoonlijk bezoek aan ons carhouse. Maak daarvoor wel even een afspraak via 033 - 286 53 02 of vul het contactformulier in.

205